Hirdetés

Warcraft film - Colin Farrell kapja a főszerepet?

|

Még nem kezdődött meg a WoW film forgatása, a színészeket sem választották ki, de Hollywoodban azt suttogják, Colin Farrel és Paula Patton is főszerepet kaphat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a vizuális effektek készítését az Oscar-díjas Bill Westenhofer koordinálja, a forgatókönyvön pedig nagy valószínűséggel továbbra is Charles Leavitt dolgozik, de a projekt többi résztvevőjének kilétéről csak pletykák keringenek.

Felmerült, hogy a Warcraft címet viselő alkotást Duncan Jones rendezi, és bár hivatalosan nem erősítették meg, ezzel kapcsolatban nincs változás. A film főszerepeit a legújabb pletykák szerint az Emlékmásban is szereplő Colin Farrellre,valamint a Mission Impossible: Fantom Protokoll csinos Jane Carterére, Paula Pattonra kívánják osztani. Mindketten kiváló színészek, kíváncsiak vagyunk, sikerül-e a készítőknek megegyezni velük, ahogy arra is ,hogy végül milyen lények szerepében üdvözölhetjük őket a 2015-ben megjelenő moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)