Hirdetés

Három új videó villantja meg a Half-Life: Alyx játékmenetét

|

Ez a pár rövidebb gameplay anyag nem könnyíti meg a Half-Life: Alyx megjelenéséig fájdalmasan lassan pörgő napokat, csak még nehezebb lett a várakozás miattuk.

Hirdetés

VR-kaland formájában folytatódik a Half-Life kánon, hiszen hamarosan kézhez kapjuk a kizárólag VR-eszközökkel játszható Half-Life: Alyxet. Érzi a Valve is, hogy a rajongók már nehezen bírják a várakozást, éppen ezért most három videóval próbálta meg csillapítani az éhségüket. 

Hirdetés

Nem véletlen, hogy egyszerre három anyagot is kaptunk, ugyanis a gamplay videók az Alyxben választható három különböző "mozgási módot" (Teleport, Shift és Continuous) hivatottak bemutatni. Persze ezen felül is akadnak bőven olyan pillanatok, amik miatt érdemes mindhárom felvételt elindítani. Nekem például a harmadik videóban lett a kedvencem az a jelenet, amelyben a játékos az egyik kocsi ajtaját maga felé nyitva alakít ki alkalmi fedezéket, majd az ablakon keresztüllőve intézi el ellenfelét. 

Tényleg rövidke videókról van szó, de legalább akad belőlük három. 

Már a játék megjelenésére sem kell nagyon sokat várni, hiszen egészen pontosan március 23-án érkezik meg a Half-Life: Alyx, kizárólag PC-re - de ott legalább a Valve Index, a HTC Vive, az Oculus Rift és a Windows Mixed Reality headseteket is támogatja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)