Hirdetés

Többjátékos VR Ghost in the Shell lövölde készült Japánban

|

A virtuális valóságot kihasználó alkotásban csapatokba verődbe küzdhetnek meg egymással a játékosok. Ezt azért kipróbálnánk!

Hirdetés

A népszerű anime kapott már videojáték feldolgozást, idén pedig egy mozifilmet is, ami nem nyerte el túlságosan a rajongók tetszését. Viszont a látottak alapján ez a mostani VR-projekt egészen szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

A Ghost in the Shell Arise: Stealth Hounds nevű játékban négyfős brigádok csapnak össze egymással, és a nagyjából 30 perces meccsek során a játékosok nemcsak egy VR-headsetet hordanak, hanem teljes ruházatuk is érzékelőkkel van ellátva, valamint egy külön erre a célra kialakított arénában mozoghatnak.

Sajnos a játék csak a Bandai Namco saját VR-játéktermében, a tokiói VR Zone Shinjukuban elérhető, pedig egy ilyen mókára valószínűleg a nyugati játékosok is befizetnének. Mi legalábbis biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)