Hirdetés

Zseniális a Zsivány Egyes játékfigurákat reklámozó animációs videó

|

A Disney nem hagyja ki az idei Star Wars-film adta lehetőségeket sem, így a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet apropóján is számos játékfigura és széria jelenik majd meg. Egy remek stop-motion videó ezekhez hozza meg a kedvet.

Hirdetés

A tavalyi Star Wars: Az ébredő Erő esetében sem kerülhettük el, hogy a boltokban, az utcán és lényegében mindenhol a filmhez kapcsolódó termékekbe, hirdetésekbe fussunk bele és ne legyenek kétségeink afelől sem, hogy ez idén, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet premierjének környékén sem lesz másképpen. 

Viszont amíg a Disney és a LucasFilm ilyen fantáziadús módon hívja fel a figyelmünket a Zsivány Egyes alapján készült játékfigurákra és szettekre, mint a fenti, stop-motion technológiával megalkotott animációs darab, addig széles mosollyal fogadjuk a szeptemberben várható többi videót is. Nézzétek meg a kapcsolódó galériát is az Entertainment Weekly és a USA Today jóvoltából: 

A Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) által rendezett Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én jelenik meg hazánkban.

Nálatok fog a karácsonyfa alatt landolni pár Zsivány Egyes figura? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)