Hirdetés

35 év után kinyírták A Simpson család egyik karakterét

|

Elvesztése nagyon megviselte Homert és barátait.

Hirdetés

Egy hosszú évek, sőt évtizedek óta futó sorozatban - még ha animációs is, mint A Simpson család - a világ legtermészetesebb dolga, hogy jönnek-mennek a karakterek, akiket az alkotók a legváltozatosabb módokon írnak ki a képletből. Ha úgy vélik, hogy a jövőben még szükségük lehet rá, akkor csak elutazik, kómába esik, vagy nyoma veszik, miközben egy távoli, egzotikus országban kincsekre vadászik. Amennyiben viszont örökre megszabadulnának tőle, akkor munkát adnak a kaszásnak, aki alatt még véletlenül sem a kertészt értjük.

Több visszatérő szereplőnek is ez a sors jutott A Simpson család eddig bemutatott 35 évada során, példának okáért jobblétre szenderült Maud Flanders, Edna Vadalma, Kövér Tony, Hyman Krustofski, Mona Simpson vagy Marvin Monroe.

Figyelem, innentől spoileresen folytatjuk, ezért ha érzékeny vagy az ilyesmire, azt javasoljuk, hogy ne olvass tovább!

Hirdetés

Hozzájuk csatlakozott az április 21-én levetített, Cremains of the Day címet viselő 765. epizódban elhunyt Larry Dalrymple, akit rendszerint Moe Szyslak kocsmájában láthattunk, amint a sörét kortyolgatta cimborája, Sam társaságában. A szabadidejében szívesen horgászó Larry nem tartozott a széria legbőbeszédűbb karakterei közé, mindössze két alkalommal szólalt meg 35 éves pályafutása során, és egyszer sem beszélt Homerrel, Lannyvel, Carllal, de még Moe-val sem, de mindig úgy gondolt magára, mint a baráti társaság egy tagjára.

Larry Dalrymple
Larry Dalrymple

Homerék csak a váratlanul bekövetkezett halála után döbbennek rá, hogy oly sokáig észre sem vették Larryt, ezért úgy határoznak, hogy a emléke előtt tisztelegve elviszik a hamvait arra a helyre, ahova egy napon szeretett volna eljutni a "legjobb barátaival". Útjuk során pedig nem csupán Larry titkára derítenek fényt, hanem egyúttal közelebb is kerülnek egymáshoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)