Hirdetés

Hát persze, hogy már van Nintendo Switch plüss is

|

A legjobb esetben is hónapokra vagyunk attól, hogy egyáltalán megtudjuk a Nintendo Switch megjelenési dátumát, azonban van, aki már nem bírt várni és egy saját maga által készített plüssel játszva várja ki a hátralévő időt.

Hirdetés

Noha a Nintendo csak januárban kívánja megválaszolni a Switch konzollal kapcsolatos kérdéseket (dátum, ár, játékfelhozatal), azonban a gép küllemét már ismeri a világ, ez pedig bőven elég ahhoz, hogy az emberek fantáziája meglóduljon. 

Ennek eredményeképpen készülhetett el a legelső Nintendo Switch plüss is, amelyet kiskutya formájában ölelgethet magához gazdája és mivel a világ egyik legcukibb plüsséről van szó, valószínűleg sűrűn így is tesz. Egy bizonyos AnnaTheRed felhasználó Twitteren számolt be róla, hogy képtelen volt márciusig várni, ezért megalkotta az alábbi tüneményt: 

Galériánkban számos képet találhattok a kis aranyosról, érdemes végiglapozni: 

A félreértések elkerülése végett: a fülei nem lecsatlakoztathatóak. Elfogadnátok egyet otthonra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)