Hirdetés

Így néz majd ki a The Last of Us 2. évadában Bella Ramsey és Pedro Pascal

|

Két friss kép érkezett a The Last of Us széria folytatásáról.

Hirdetés

Tavaly januárban robbant be az HBO Maxon a The Last of Us tévésorozat, ami nem csak a kritikusok és a rajongók szívébe lopta be magát (nyilván persze az ellentábort sem kell félteni), de díjakban is dúskálhattak az alkotók. Nyilván nem marad el a folytatás sem, ami valamikor 2025-ben fog megérkezni a Maxra, ennek kapcsán érkezett most két friss, ropogós fotó.

Túlzottan sokat nem árulnak el ezek a fényképet a második szezonról, de az azért világosan kivehető, hogyan akarják a készítők az idő múlását megjeleníteni a képernyőn, jól látszik, hogy Bella Ramsey és Pedro Pascal karakterei öregedtek egy keveset az első etap óta.

Hirdetés

Az első képen Bella Ramsey látható, akinek a második évadban már nem egy kislányt, hanem egy felnőtt Ellie-t kell majd eljátszani (a kép kattintás után megnő).

A második fotón pedig Pedro Pascal, vagyis Joel vág épp nagyon morcos képet (a The Last of Us Part II videojáték ismerői pontosan tudják, ez épp melyik jelenet lehet).

Mit gondoltok, a második szezon is képes lesz majd hozni az első évad színvonalát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)