Hirdetés

Ekkor kapja meg saját sorozatát a Fekete Párduc 2-ben megismert Ironheart

|

A Vasember-pótlék idén elkerüli a Disney+-ot, de már tudjuk, mikor repül be.

Hirdetés

A 2022-ben bemutatott Fekete Párduc 2 elsősorban az elhunyt Chadwick Bosemantől és karakterétől való búcsúzásra fókuszált, de azért bevezetett két új, a Marvel-univerzumban fontos figurát is: a Tenoch Huerta által megformált Namort, valamint Riri Williamset, azaz Ironheartot Dominique Thorne (Ha a Beale utca mesélni tudna, Júdás és a Fekete Messiás) megformálásában. 

Ririről egyelőre annyi derült ki, hogy zseniális feltalálói elméje van, saját páncélt épített, kitartó és helyén van a szíve, de ezzel csak érintették az ifjú hőst (aki az esetleges Ifjú Bosszúállókban is prominens szerepet kaphat), a saját sorozatában ismerkedhetünk meg vele bővebben. 

Hirdetés

Persze az Ironheart is áldozatául esett a Marvel újratervezésének, ezért a többszöri elcsúsztatás után bizonytalan volt, hogy mikor rajtolhat el a Disney+-on. A Disney a mai Upfronts prezentációján erősítette meg, hogy az MCU-t bővítő sorozat, az Ironheart (magyarul Vasszív) csak 2025 végén debütál majd a streamingszolgáltatáson. Az eseményen levetítették az első trailert is a résztvevőknek, amelyet egyelőre nem tettek online megtekinthetővé.

Viszont aki látta, az szerint nem mutattak sokat a felvételek: Riri Williams küzdelméről meséltek, hogy megépítse a páncélját. A lány az MIT fiatal diákjaként különböző alkatrészeket lop az egyetemről, majd ezért kirúgják az intézetből. A trailer maradék részében már Ironheartet mutatták teljes felszerelésben. A prezentáción megjelent Dominique Thorne és színészkollégája, Anthony Ramos (In the Heights, Transformers: A fenevadak kora) is, aki elmondta, hogy Riri az általa megformált szupergonosszal, Parker Robbinsszal fog szembenézni, akit a Marvel-rajongók The Hood néven ismerhetnek (aki bűnözői lángelme, jártas a lövészetben és a közelharcban, valamint rendelkezik okkult tudással is, de olyan sztori is volt, amiben Szellemlovas lett belőle). 

Ironheart 2025-re való belövése valószínűleg része annak a tervnek, amit Bob Iger nemrég bejelentett, miszerint évi két sorozatra és két-három mozifilmre korlátozzák a megjelenéseiket. Az X-Men '97 már megjelent és idén jön az Agatha spin-off is, 2025-re pedig marad az új Daredevil.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)