Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor jön az MCU Daredevil sorozata

|

A csúszások és áttervezések után végre kaptunk egy jól behatárolt időpontot. A főszereplő már arról is mesélt, hogy hány részt forgattak le.

Hirdetés

Sok évnyi szenvedés után végre tényleg úgy tűnik, hogy sínen van a Daredevil: Born Again című Marvel-tévésorozat sorsa. A szériának idén kellett volna megjelennie a Disney+ felhozatalában, de méterekkel a célvonal előtt a stúdió megállította a projektet és elrendelte a sorozat áttervezését. A netflixes Fenegyerek rajongói nem vették jó néven a dolgot, de akárhogy is, kedvenc ügyvédünknek a jelek szerint időre volt szüksége. Most úgy tűnik, hogy a várakozásnak hamarosan vége lehet.

A Disney Upfront 2024 beszámolójából kiderült ugyanis, hogy a Daredevil: Born Again 2025 márciusban fog befutni. Napra pontos időpontot még nem kaptunk, de a jövő március egy elég szépen behatárolt megjelenési időszak ahhoz, hogy megnyugtathassa az aggódó rajongókat.

Hirdetés

Az IGN.com értesülései szerint a Disney egy trailert is bemutatott már zárt ajtók mögött, amiben a következő volt látható:

"Matt Murdock felhúzza az ikonikus jelmezét, miközben narrációban azt állítja, hogy 'Az egész rendszer ellened van... Gyakran néz szembe Dávid és Góliát'. Kapunk egy-egy villanást Kingpinnel, Foggyval és Karennel, majd a trailer végén jön egy rövid akciójelenet. Murdockot megkérdezik, 'Miféle ügyvéd vagy te?', mire ő azt válaszolja, 'Egy rohadt jó fajta', majd felveszi ismerős, törött szemüvegét."

Egyelőre nem tudni, hogy a bemutatott előzetes mikor lesz látható a nagyközönség számára. Charlie Cox is beszélt egyébként a sorozat helyzetéről, és elárulta, hogy 9 epizódot forgattak le. Ha azok olyan hosszúak és minőségiek lesznek, mint a Netflix-szériák esetében, akkor nincs mitől tartanunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)