Hirdetés

10 játék, aminek külön kell megvenned az igazi befejezését

|

Akkor van vége, ha van még pénzed: mutatunk 10 olyan játékot, ahol fizetned kellett a tényleges lezárásért.

Hirdetés

Jó esetben egy videojátéknak a stáblista lepörgésével ténylegesen vége van, magyarul megkaptuk a konkrét lezárást, nem hagyott minket lógva a fejlesztőcsapat. Bizonyos esetekben azonban a stúdiók ahhoz az eléggé megkérdőjelezhető megoldáshoz nyúlnak, hogy az igazi befejezést valamilyen különálló, fizetős DLC-ben hozzák csak el. Az alábbi videóban tíz olyan esetet szedtünk össze, amiko pontosan így döntöttek az alkotók. 

Amennyiben inkább olvasni szeretnétek, a videó alapjául szolgáló cikket is megtaláljátok az oldalunkon.

Hirdetés

Ti egyébként tudnátok még bővíteni valamilyen módon a mi listánkat? Lent, a kommentek között bátran jöhetnek a kiegészítések!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)