Hirdetés

Magyarországra jön a LEGO Masters, megvan, hol nézhetjük

|

Új tartalmakat jelentett be az RTL, köztük a több országban sikerre vitt legós formátumot.

Hirdetés

A Digital-Media Hungary konferencián leplezte Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, hogy milyen újdonságok érkeznek az RTL-re idén ősszel. A nézők többek között két, nemzetközi téren sikeresnek bizonyult formátum, a LEGO Masters, valamint a The Traitors érkezésére is készülhetnek. Az utóbbira a közlemény krimibe illő környezetbe helyezett valóságshow és taktikai játék keverékeként hivatkozik, a LEGO Mastersben pedig a versenyzőknek minél kreatívabb alkotásokkal kell túlszárnyalniuk egymást.

A résztvevő csapatok kizárólag LEGO kockákat használhatnak fel, és hétről hétre új kihívásokat kapnak, így bőven lesz lehetőségük megmutatni, mennyire ötletesek és kreatívak, illetve milyen precízen tudják kivitelezni a feladatokat. A legjobb csapat magáénak mondhatja a LEGO Master címet, és persze pénznyereménnyel is jutalmazzák a teljesítményét.

Hirdetés

A másik említett műsor, a Traitors a holland RTL-en kezdte pályafutását. Ebben a játékban a résztvevő hírességeket egy kastélyba költöztetik, ahol kihívásnak is beillő küldetéseket kell teljesíteniük, csapatmunkában. Igen ám, de közülük hárman árulók, és az a dolguk, hogy a többieket manipulálva gáncsolják a közös erőfeszítéseket, valamint elérjék az ún. hűséges versenyzők kizárását. A játék izgalmát fokozza, hogy a hűségesek kizárólag akkor nyerhetnek, ha sikerül száműzniük az árulók mindegyikét, ám ha az utóbbiakból akár csak egy is eljut a játék végéig, ő teszi zsebre a nyeremény egészét.

Lesz még egy harmadik reality is, a Best Bid, amelyben hivatásos régiségkereskedők licitálnak antik műtárgyakra. Remek lehetőség ez a formátum azoknak, akik eladnák régiségeiket, ugyanis az alkotók várják a jelentkezésüket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az őszi műsorkínálatot gyarapítja továbbá a francia HIP: Haut Potentiel Intellectuel sorozat magyar verziója, melynek főszereplője egy háromgyerekes egyedülálló anya. Reni, 160-as IQ-val bír, mégis takarítóként dolgozik, ám a véletlen folytán ráirányul a rendőrség figyelme, és lehetőséget kap képességei kamatoztatására.

Maradva a sorozatoknál, érdemes megemlíteni, hogy már előkészítés alatt áll az RTL+-on megtalálható Mellékhatás harmadik évada, valamint készül egy két idősíkon játszódó, magyar fejlesztésű széria Golden Age címme a Liza, a rókatündér alkotóitól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)