Hirdetés

Ilyenek lesznek a Zsivány Egyes LEGO készletek

|

Ahogy tavaly, úgy idén is jönnek az új Star Wars filmhez kapcsolódó LEGO makettek. Íme a Rogue One-hoz készült újdonságok.

Hirdetés

A Star Wars VII-hez képest egy kicsit kevésbé tolja a Disney a Rogue One-t. Ennek egyik jele, hogy még nincsenek Star Wars-os fagyasztott húsok és törlőkendők a boltokban. 

A LEGO készletek az Egyesült Államokban a hónap végén, szeptember 30-án kerülnek forgalomba. Jelenetek helyett járműveket és karaktereket kapunk, ezekből viszont nem keveset. Lesz új AT-ST, birodalmi lebegő tank, TIE Striker, megvásárolhatjuk Krennic birodalmi szállítóhajóját vagy a lázadók új vadászgépét, a U-Winget. Összerakható karakterek szintén jönnek, Jyn Erso, K-2SO és a birodalmi Death Trooper közül választhatunk. Galériánkban mindet megnézhetitek, kattintsatok az alábbi képre a megnyitáshoz.

Játékfigurák is jönnek, ezeket a linken nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)