Hirdetés

Legszívesebben már most elvinnénk egy körre a távirányítós Tesla Cybertruckot

|

A Mattel két méretben tervezi piacra dobni a szögletes jármű kicsinyített mását, ami idén már a boltok polcaira is kerülhet.

Hirdetés

A tavaly bemutatott Cybertruck azonnal beindította az internet népének fantáziáját, hiszen nagyon nem hétköznapi dizájnt kapott a Tesla csodája. A jármű pedig az egyik legnagyobb játékgyártó céget is megihlette.

Hirdetés

A tervek szerint idén új modellel bővül a Hot Wheels termékcsalád, ugyanis a Mattel bejelentette a távirányítós Tesla Cybertruck érkezését, ami kétfajta méretben kerül majd a boltok polcaira. Az egyik egy 1:64-es méretarányú miniatűr kocsi lesz, amiért 20 dollárt, azaz valamivel több mint 6000 forintot kell fizetniük a rajongóknak, ha gyűjteményükben szeretnék tudni.

A másik modell már 1:10-es méretarányú, így részletgazdagabb is, emiatt pedig az ára is jóval magasabb, mint aprócska társáé, ugyanis 400 dollárt, vagyis majdnem 125 ezer magyar forintot kérnek el érte. Persze nemcsak a méret miatt drágább ez a verzió, hanem többek között azért is, mert működő első és hátsó lámpákkal, levehető külső borítással, illetve egyéb extrákkal érkezik.

Ráadásul a Mattel tökéletes időzítéssel tervezi piacra dobni a kütyüket, mivel a tervek szerint mindkét modell decemberben válik elérhetővé, így remek karácsonyi ajándék lehet belőlük. Ti elfogadnátok valamelyik modellt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)