Hirdetés

Evolve - egy hatalmas tüskés szörnyeteg lehet az asztalodon

|

A Turtle Rock Studios multi mókájának egyik földönkívüli jószágát egy rettenetesen drága szoborban kreálták újra, amit akár meg is rendelhetsz.

Hirdetés

Az Evolve egyik szörnyetege, a Goliath az egyik játék replika gyártónak, a TriForcenak köszönhetően. Azt tervezik, hogy megjelentetik a tüskés óriást egy 29 inches, 35 fontos (nagyjából 16kg) szoborként, ami jól mutat majd az asztalodon. Persze ha ki tudod fizetni a 750 dolláros (nagyjából 183000Ft) árat.

A TriForce's Goliath Premier Scale Statue kézzel festett, és rengeteg LED fény gondoskodik majd arról, hogy különböző effektekkel váljon félelmetessé a nagydarab figura. A Goliathból csak 500 darabot gyártanak, így aki szeretne beszerezni egyet, annak javasoljuk, hogy mielőbb foglalja le a saját példányát. A foglaláshoz 187,50 dollárnyi (46000Ft) előleget kell befizetni.

Az Evolve megjelenés 2015. február 10-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Címkék: #evolve #fps
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)