Hirdetés

Felér a Senua's Saga: Hellblade II az első részhez?

|

Két fontos szempontból más lett a Senua's Saga: Hellblade II, mint az első játék, de ettől még mindenkinek kötelező lenne tenni vele egy próbát.

Hirdetés

2017-ben jelent meg első körben csak PlayStation 4 konzolokra a Hellblade: Senua's Sacrifice, az azt fejlesztő Ninja Theory pedig annyira meggyőzte ezzel a munkával az Xbox csapatát, hogy egy évvel később már fel is vásárolták a stúdiót. Azóta hosszú idő telt el, a folytatásra, a Senua's Saga: Hellblade II-re viszont tényleg megérte várni, ugyanis jelenleg nehezen lehetne találni ennél gyönyörűbb audiovizuális élmény videojátékos fronton.

Nem egy hosszú játékról van szó (ezt tükrözi 50 eurós, illetve 20 900 forintos ára is), ugyanakkor minden porcikáján látszik, hogy értők kezek dolgoztak rajta. Két fontos szempontból azonban más lesz ez a kaland, mint az előző, az alábbi videóban pedig részletesen kifejtük, hogy mik ezek a változások. 

Hirdetés

Miután már ti is kipróbáltátok, lent a kommentek között mindenképp meséljetek saját tapasztalataitokról is a Hellblade II kapcsán!

Hogy a jövőben semmiképp se maradjatok le a további videós tartalmainkról, érdemes feliratkozni a csatornánkra, és akkor már egyúttal rányomni a csengőre is. Amennyiben pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, megtehetitek a csatornatagság és a szuperköszönet révén. Minden ilyen kedvességért hálásak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)