Hirdetés

Ha sietsz, ingyen megszerezhetsz két játékot, és utána a végtelenségig nyúzhatod őket

|

Nem ingyenes hétvégéről vagy demókról van szó: örökre megtarthatod mindkét alkotást.

Hirdetés

Tegnap kezdetét vette az Epic Games Store MEGA Sale, aminek köszönhetően egy kiváló RPG-t lehetett zsebre vágni. Vannak persze olyanok, akik kifejezetten gyűlölik az Epic platformját, és inkább Steamen szeretnének ingyen osztogatott játékokat bezsákolni.

Nekik sincs miért búslakodniuk, mivel most két teljes értékű játékot is hozzácsaphatnak a Steam-könyvtárukhoz. Az első ráadásul az egyik legkiválóbb 4X-es stratégiai cím, az Endless Legend.

Hirdetés

A SEGA éppen Endless Universe vásárt tart, aminek köszönhetően az ENDLESS Dungeon, a Dungeon of the ENDLESS (ez két különböző játék) és az Endless Legend mind akciósan szerezhetők be. Utóbbit annyira leárazták, hogy a számláló 0-ra esett, így az alapjátékot ingyen húzhatjátok be. Ha több tartalmat szeretnétek, akkor a DLC-kre is lecsaphattok, de azokért már fizetni kell majd.

A másik ajándék a 100% Orange Juice, ami egy anime-stílusú társas/partijáték. A Fruitbat Factory karaktereivel lépkedhetünk egy táblán, minijátékokban gyűrhetjük le egymást, és aztán veszhetünk össze az eredményen a haverokkal.

A 100% Orange Juice május 22-éig, az Endless Legend május 23-áig marad ingyenesen beszerezhető. Ha ez alatt az idő alatt behúzzátok őket, akkor végleg nálatok maradnak majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)