Hirdetés

Felejtsétek el a Ubisoft játékát, az Epic Games Store jobbat ad helyette ingyen

|

Minőségi cseréről beszélhetünk, aminek valószínűleg sokan fognak örülni.

Hirdetés

Frissítés: Igaznak bizonyult a szivárgás.

Korábban írtuk: Aki nem húzza sokáig az időt, még hozzáadhatja kollekciójához a magyar fejlesztésű Circus Electrique, aztán búcsúzik is a Zen Studios alkotása, hogy átadja a helyét valami még izgalmasabbnak. Nemsokára kezdetét veszi ugyanis az Epic Games Store nagyszabású tavaszbúcsúztató vására, a Mega Sale, melynek apropóján a megszokottnál magasabban elhelyezkedő polcról válogat ingyenes játékot a piactér üzemeltetője, és hogy fokozza a feszültséget, nem harangozza be előre a nekünk szánt ajándékot.

Tegnap még úgy tűnt, hogy a Ubisoft egy AAA kategóriás alkotása, a 2020-ban kiadott Watch Dogs: Legion rejlik a páncélterem ajtaja mögött, ám egy, a megbízhatóságáról elhíresült szivárogtató másra fogad, mi pedig hajlamosak vagyunk hinni neki.

Hirdetés

A PlayStation Plus és Epic Games Store témákban rendszerint pontos jóslatokba bocsátkozó Billbil-kun ugyanis a Dealabs oldalán publikált írásában azt állítja, hogy a BioWare 2014-es szerepjátéka, a 130-nál is több Év játéka-díjjal kitüntetett Dragon Age: Inquisition az EGS ajándéka, ráadásul nem az alapváltozat, hanem az extra tartalmakat és sztori-DLC-ket (Jaws of Hakkon, The Descent, Trespasser) is tartalmazó Game of the Year Edition.

Mivel jó eséllyel még idén befut Dragon Age: Dreadwolf címet viselő folytatás, az időzítés nem is lehetne jobb. A fantasy szerepjátékok szerelmeseire több mint száz órányi kaland vár, ami a nyári uborkaszezont is elviselhetőbbé teszi.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)