Hirdetés

Érkezik a Dungeons & Dragons ötödik kiadásának legfontosabb kiegészítőkönyve

|

A Tasha's Cauldron of Everything egy kihagyhatatlan kötet lesz DM-eknek és játékosoknak egyaránt.

Hirdetés

Még 2017-ben érkezett egy Xanathar's Guide to Everything című kiegészítő könyv a Dungeons & Dragons ötödik kiadásához, ami számtalan új játékrendszert és alkasztot tartalmazott. A Wizards of the Coast azóta ontotta magából az új, tesztelésre szánt tartalmakat, és úgy tűnik, hogy azokat mostanra sikerült lecsiszolni és kiegészíteni annyira, hogy összerakhassák őket egy kötetbe.

Hirdetés

A Tasha's Cauldron of Everything a játékmestereknek számtalan eszközt ad majd a kezébe, a játékosoknak pedig rengeteg új karakteropciót kínál majd.

A könyv hivatalos aloldala szerint ezekre számíthatunk:

  • Kibővített alkasztok: Próbálj ki új alkasztokat minden Dungeons & Dragons karakterosztályhoz, az Artificert is ideértve, amit ez a könyv is tartalmaz majd.
  • Bővített karakterépítés: Ásd bele magad az új kaszt képességek és featek gyűjteményébe, és szabd testre a karaktered származását új szabályokkal, melyek módosítják faji bónuszaidat is.
  • Bemutatkoznak a csapat támogatók: Akár egy bűnszövetkezet tagjai vagytok, akár egy őssárkány küldöttei, minden támogató egyedi bónuszokkal és feladattípusokat kínál majd.
  • Varázslatok, ereklyék és mágikus tetoválások: Fedezd fel az új varázslatokat, mágikus tetoválásokat, ereklyéket és rengeteg varázstárgyat, melyek felbukkanhatnak a kampányodban.
  • Bővített opcionális szabályok: Tegyél próbát a segédekkel, járj be természetfeletti környezeteket, birkózz meg a vadon veszélyeivel, alkudozz szörnyekkel, és kövesd az útmutatást egy zökkenőmentes 0. játékalkalom levezetéséhez.
  • Fejtörők tömegei: Játékra kész fejtörők, melyeket bármikor beledobhatsz bármelyik D&D kalandba.

A TCoE egy kiegészítőkönyv, ami leginkább azoknak szól, akik bővíteni szeretnék a Player's Handbook, a Dungeon Master's Guide és a Monster Manual opcióit. A játék élvezetéhez abszolút nem lesz szükséges, de ha hihetünk a leírásoknak, akkor ez egy extra tartalmakkal bőségesen megtömött segédanyag lesz, amit minden valamirevaló DM-nek érdemes beszereznie.

Megjelenés 2020. november 17-én várható, az ára 50 dollár körül alakul majd a legtöbb könyvesboltban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)