Hirdetés

Ezt a Bloodborne szobrot szemrebbenés nélkül kitennénk a vitrinbe

|

Újabb Bloodborne ereklyével bővíthetik a polcukat azok, akik hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni. Nagyon mélyen.

Hirdetés

Ha valaki már előrendelte a Prime 1 Studio Bloodborne szobrát, akkor (persze ha még marad pénze) a rendelése mellé egy másik Bloodborne témájú csodát is hozzácsaphat.

A roppant részletes, bár annál drágább alkotásairól híres Prime 1 Studios vette kézbe a Bloodborne relikviák gyártását. A Prime 1 termékei között találhatunk a Batman és a Transformers univerzumból származó szobrokat is.

A mostani Bloodborne szobor 800 dolláros (körülbelül 220 ezer forintos) árcédulát kapott. Ezért az árért egy nagyjából 80 centis szobrot kapunk, amely cserélhető végtaggal érkezik. Jobb kezében - döntésünk szerint - egy Saw Cleaver, Hunter Axe vagy egy Threaded Cane kaphat helyet, a háttérben pedig eldönthetjük, hogy egy lámpa vagy egy oszlop álljon-e.

A galériában a saját szemetekkel csodálhatjátok meg az alkotást.

A Bloodborne szobort itt tudjátok előrendelni, ha esetleg érdekel a dolog. A weboldal szerint a szobor 2018. júliusa és 2018. szeptembere között érkezik és azért, hogy a fanatikus (és pénzes) rajongók el ne happolják az egész készletet, feltüntetik, hogy egy vásárló csak egy terméket rendelhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)