Hirdetés

A hivatalos Pókember: Nincs hazaút játékok több új pókruhát is lelepleztek

|

Úgy tűnik, gyakran váltogatja majd jelmezét főhősünk az év végén érkező Pókember: Nincs hazaút moziban.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút, avagy Spider-Man: No Way Home kapcsán nemrég láthattunk egy hivatalos LEGO szettet, a Marvel.com-ra viszont azóta felkerült a licencelt játékok teljes sorozata. Általában titkolni szokták a némiképp spoileres figurákat a képregényes mozifilmek bemutatója előtt, de most teljesen más taktikát választottak a Marvel kreatív fejesei.

Az új Pókember játékok ugyanis szemérmetlenül megmutatják a barátságos és közkedvelt hálószövő teljes új ruhatárát. A figurák alapján összesen három eltérő szerelést visel majd Tom Holland karaktere a filmben: visszatér a Pókember: Idegenben végén látott fekete-vörös pókszerkó, megjelenik egy új vörös-fekete-arany ruha, ami leginkább az előző jelmez és a Végtelen háborúban látott "vaspók" ruha keveréke, illetve egy teljesen fekete, aranyozott hálómintával díszített megoldás is.

Hirdetés

Az alábbi galériában összesen 46 képet találtok a különböző Pókember: Nincs hazaút játékokról, melyek között vegyesen akadnak Funko POP szobrocskák és klasszikus akciófigurák, valamint LEGO készletek is.

A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 17-én érkezik meg az amerikai mozikba, nagyjából ekkor számíthatunk majd a hazai bemutatóra is. Ez lesz az év negyedik MCU-s premierje, előtte jön még a Fekete Özvegy, az Örökkévalók és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)