Hirdetés

World of Warcraft - újra 10 millió felett az előfizetők száma?

|

A World of Warcraft: Legion sokakat visszacsábított Azerothba, a tavalyi évhez képest duplájára nőhetett az aktív játékosbázis mérete.

Hirdetés

Valószínűleg nagyon boldog most a Blizzard. A csapatnak két gyengébb kiegészítő után sikerült ismét érdekessé tennie a World of Warcraftot, úgy látszik, a játékosok többsége elégedett a Legion által kínált tartalommal.

Reméljük, a fejlesztők továbbra is tesznek azért, hogy megtartsák őket. Tom Chilton, a játék rendezője egy a lengyel Pixel magazinnak adott interjújában azt mondta (már ha a fordítás pontos), hogy a játék körülbelül 10,1 millió aktív előfizetővel rendelkezik jelenleg, de nem tartja elképzelhetetlennek a 12 millió átugrását sem.

A Blizzard közleményben tagadta, hogy Chilton ilyet mondott, azt állítja, az újságíró tévedett vagy félreértett valamit, mert a cég, és így képviselői sem beszélnek az előfizetői számokról. 

A kiadó 2015 vége óta nem közli az előfizetők számát, a legutóbbi hivatalos adat 5,5 millió volt. A Legionból megjelenése első napján 3,3 millió fogyott, és valószínűleg a Warcraft film is segített valamennyit, hogy legalább a nosztalgikus hangulatba kerülőket visszaterelje a játékhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)