Hirdetés

Egy ismeretlen MMO-n dolgozik a Wargaming új stúdiója

|

Vajon mi következik a tankok, a hajók és a repülők után?

Hirdetés

A World of Tanks, World of Warships és World of Warplanes szentháromság elég biztos bevételi forrás a Wargaming számára, így bátran kísérletezgethet új dolgokkal. Ilyen lesz a nemrég bejelentett Pagan Online című akció-RPG és ilyen lesz az az ismeretlen MMO is, amin a vállalat új csapata dolgozik. 

Hirdetés

A Wargaming felvásárolta az Egyesült Királyságban, Guildfordban tevékenykedő fejlesztőcsapatot, az Edge Case Games-t, amely még 2014-ben alapult és olyan játékokat készítettek idáig, mint a Strike Suit Zero és a Fractured Space. Az üzlet következtében a stúdió 32 munkatársa átköltözik a vállalat új guildfordi irodájába és a két csapat egyesíti erejét egy bejelentetlen MMO érdekében. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Fractured Space - amelynek a közelmúltban állt le a fejlesztése és vált ingyenessé - továbbra is támogatva lesz, bár az még nem derült ki, hogy a korábban törölt DLC megmenti-e a Wargaming érkezése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)