Hirdetés

Újabb bevételi rekordot döntött meg Oppenheimer

|

Tovább menetel a bevételi ranglistákon Christopher Nolan filmje, az Oppenheimer.

Hirdetés

Nincs megállás, az elmúlt hétvégén további 12 millió dollárral bővítette bevételeit a Christopher Nolan-féle Oppenheimer. Ezzel együtt a Cillian Murphy főszereplésével készült mozi összesen már 912,7 millió dolláros bevételnél jár, karnyújtásnyira került az 1 milliárd dolláros álomhatártól. A mostani bevételnövekedés azonban egy újabb rekordot is a film eddig elért eredményeinek listájára tett.

Eddig ugyanis a 2018-as Bohemian Rhapsody, avagy Bohém rapszódia volt minden idők legtöbb bevételt termelő életrajzi filmje 903,6 millió dollárral. Most pedig kijelenthető, hogy az Oppenheimer lenyomta a Freddie Mercury életét bemutató alkotást.

Hirdetés

Innentől fogva tehát már az Oppenheimer minden idők legmagasabb bevétellel rendelkező életrajzi mozija. Érdemes anno azt is megjegyezni, hogy a Bohemian Rhapsody a maga idejében vegyes kritikákat kapott (mondjuk azért nyert négy Oscar-díjat), míg az Oppenheimer kritikai sikere szinte osztatlan lett.

Persze így sem tetszhetett mindenkinek Christopher Nolan új filmje, Logan Paul például egyszerűen csak kisétált róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)