Hirdetés

Logan Paul kisétált az Oppenheimer vetítéséről, elég furcsa volt az indoka erre

|

Az internet kedvenc bokszolója és pankrátora beismerte, hogy nem bírta végig ülni Christopher Nolan új remekművét.

Hirdetés

Logan Paul egy olyan karakter, akit legalább annyian követnek, ahányan rühellnek. Akárhonnan is nézzük, a mostanában vígan bokszoló, vagy épp a WWE-ben pankrátorkodó videós sztár véleményére sokan hallgatnak. Szerencsénkre azonban nem filmkritikusként keresett szakmát.

A legutóbbi Impaulsive podcastben ugyanis Logan a filmélményeiről beszélt, és sokakat kiborított. Ugyan a világ majdnem annyira imádta az Oppenheimert, mint Barbie-t, a sztárnak egész más a véleménye.

Hirdetés

Logan elmesélte, hogy másfél óra után kisétált az Oppenheimerről, mert "csak magyarázások voltak benne" és senki nem csinált semmit, azon kívül, hogy a karakterek beszélgettek egymással. Nem tudom, hogy egy autós üldözésre vagy hasonlóra számított-e az atombomba atyjának életét feldolgozó drámától, de akárhogy is, ő bizony unta a dolgot.

"Nem tudom, hogy mit akartak ezzel...mit csináltak? Mindenki csak beszélgetett. Másfél óra, 90 perc, szöveg, szöveg, szöveg. Magyarázás az egész. Nem történt semmi."

Hozzátette, hogy az Interstellarral is hasonló volt az élménye, aminek a 18. percében akart kisétálni, de végül megnézte az egészet, és most a három kedvenc filmjének egyike. Talán egy szép napon eljut majd odáig, hogy megértse, miről is szól az Oppenheimer. Vagy legalább csak végignézze a filmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)