Hirdetés

No Man's Sky - a PS4 dobozos verzió is nagyon jól fogyott

|

A No Man's Sky-ra nem a legendásan ígéreteket beváltó játékként emlékezünk majd, de ezzel együtt sikerült elég szép eladásokat produkálnia. Most csak a PS4 lemezes értékesítési számokat kaptuk meg, de az sem semmi.

Hirdetés

A VGChartz jelentése szerint a No Man's Sky meglehetősen jól teljesített a boltokban is a megjelenést követő első héten. A dobozos PlayStation 4 változatból 1 172 846 fogyott el, ami mondjuk annyira nem meglepő, hiszen a játék brutálisan teljesített PC-n és PS4-en is. Persze ez az első hét, akkor még nem özönlötték el a panaszok a netet.

A PS4-es dobozos verzióból egyébként Európában vették meg a legtöbben, tehát mi képviseljük az eladások 45 százalékát 532 902 darabbal. Ebből 116 404 egységet az Egyesült Királyság, 83 265 darabot Németország, 72 567 példányt pedig Franciaország vitt el. Szorosan Európa mögött az Egyesült Államok szerepel 411 484 dobozzal.

A No Man's Sky augusztus 12-én jelent meg PC-re és PlayStation 4-re. Tesztünket itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)