Hirdetés

A Monster Hunter: World lett a Capcom leggyorsabban fogyó játéka

|

Hatalmas siker a szörnyvadászós móka, az impozáns számok mellett a Capcom pedig azt is elárulta, milyen játékbéli eseményekre számíthatunk.

Hirdetés

A Capcom nemrég bejelentette, hogy immár 6 millió példányt szállítottak le világszerte a Monster Hunter: Worldből, ezzel pedig az új Monster Hunter a cég leggyorsabban fogyó videojátéka lett, soha egyetlen címből sem került a boltok polcaira ilyen gyorsan 6 millió darab. A siker persze nem véletlen, a Monster Hunter: World valóban remekül sikerült

Hirdetés

Az is kiderült, hogy a teljes Monster Hunter sorozat jelenleg 46 millió eladott játéknál tart, ami szintén szép számnak mondható. A puszta adatok mellett a Capcom más érdekességekkel is szolgált. Egyrészt élesedett PS4-en a 1.05-os, Xbox One-on pedig az 1.0.0.10-es frissítés (a változtatások teljes listáját ide kattintva éritek el), másfelől pedig kiadták egy részletes naptárat az elkövetkező hetek játékbéli eseményei és kihívásai kapcsán. Ezt az alábbi képen nézhetitek meg, ami kattintásra szépen megnő, ahogy kell. 

A Monster Hunter: World PlayStation 4-re és Xbox One-ra már megjelent, PC-re valamikor az ősz folyamán várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)