Hirdetés

Megjelenése első hetében rekordot döntött a Farming Simulator 22

|

Nem csak annak örülhet a Giants Software, hogy játékát többen játsszák egy időben, mint a Battlefield 2042-t.

Hirdetés

Tavaly új Farming Simulator nélkül maradtak a virtuális mezőgazdaság iránt nyitott játékosok, idén, november 22-én azonban visszatért a sorozat, és mint az a steames számokon is látható, ennek sokan örültek: a SteamCharts mérései alapján volt, hogy 96402-ig kúszott fel az egyszerre játszók száma, de most is épp több mint 30 ezren szántanak, vetnek, aratnak.

A fejlesztő Giants Software most, egy héttel a megjelenés után bejelentette, hogy már másfélmillió példányt sikerült eladni PC-re, Mac-re, konzolokra és Stadiára. Ezzel megdőlt a megjelenéskor értékesített példányok rekordja.

Hirdetés

Ebből látszik, hogy nem csak a visszatérő játékosok vetették bele magukat a farmgazdálkodásba, hanem újak is érkeztek szép számmal. A Giants ügyvezetője, Christian Ammann köszönetet mondott a disztribútoroknak, és úgy látja az eladások és a felhasználói visszajelzések alapján, hogy a Farming Simulator jó irányba halad.

Ha kíváncsiak vagytok, mi milyennek láttuk, olvassátok el Farming Simulator 22 tesztünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)