Hirdetés

Még mindig nem halott a Ubisoft játék, aminek elkaszálásán a legkevésbé lepődnénk meg

|

Számos projektet törölt a Ubisoft, de ezt pont nem.

Hirdetés

Bizonytalan most a Ubisoft jövője, Yves Guillemot ügyvezető igazgató szerint sok múlik a 2023-as éven, a csapatok ügyességén, az idén megjelenő játékok teljesítményén. Sok mindent bejelentett a stúdió, és még több projekt készül a háttérben, amikből vagy lesz valami, vagy a kukában végzik, ahogy a napokban három készülő játék is.

Jelenlegi tervek szerint 2023-ban jelenik meg a Skull & Bones (komolyan, most már tényleg!), a The Settlers: New Allies, a Valiant Hearts 2, valamint a mind közül leginkább ígéretes Assassin's Creed Mirage, vagy a még talán ennél is érdekesebb Avatar: Frontiers of Pandora is. Ha a csalódást keltő eladások ellenére nem kaszálják el, egy új Just Dance-re is számíthatunk, illetve befuthat a Mighty Quest 2 mobilokra.

Hirdetés

Formálódik továbbá, de még nem rendelkezik megjelenési dátummal több Assassin's Creed játék, a Prince of Persia: The Sands of Time, a Rainbow Six mobilos spin-offja, a Tom Clancy's Splinter Cell rebootja, az ingyenesen játszható The Division Heartland és XDefiant, a The Division Resurgence, és mint azt a Ubisoft megerősítette, a Beyond Good & Evil 2 is, amit jelenlegi formájában még 2017-ben lepleztek le, de egyébként mindent összevetve ez a valaha volt legtöbb ideje készülő játék.

A megjelenés idejével kapcsolatban semmit nem ígértek, de a fejlesztés állítólag jól halad. Remélhetőleg az E3 során hallunk majd róla pár biztató szót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)