Hirdetés

Már nem az EA a Knockout City kiadója, ingyenessé válik a játék

|

A nagy lendülettel induló, aztán gyorsan eltűnő Knockout City jövője mostantól a fejlesztők kezében van.

Hirdetés

Tavaly júniusban még arról számolhattunk be, hogy a Knockout City őrülten népszerű, részletesen taglaltuk, mik lehetnek sikerének okai. Aztán ahogy jött, úgy el is tűnt a semmiben: a SteamCharts adatai alapján a PC-s játékosszám folyamatosan zuhant, annak ellenére, hogy a próbaverzióval 20 ezren, a teljessel pedig 6000-en játszottak egy időben, augusztus óta nem volt olyan hónap, amikor a ez az érték elérte a 600-at.

Az viszont külön érdekes, hogy a Cross-Play bétát jelenleg is majdnem 10 ezren pörgetik, tehát érdeklődés épp van a játék iránt, lehet, hogy épp most jön majd meg sokak kedve hozzá.

Hirdetés

A Velan Studios bejelentette, hogy szakít a kiadó Electronic Arts-szal, a kiadói feladatokat maga látja el a továbbiakban, a Knockout City pedig free-to-play modellel robog tovább minden platformon onnantól, hogy elstartol a következő szezon. Ennek időpontja még nem ismert, de az átállás miatti rengeteg tennivaló következtében a Season 5 kevés újdonságot hoz és nem kínál majd Brawl Passt. A Season 6 mindenért kárpótolja a játékosokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindenki, aki megveszi az átállás előtt (vagy megvette korábban), kap egy Loyalty Bundlet, amiben skinek, XP boostok és 2000, a játékban elkölthető pénz lesz megtalálható.

A Knockout City a PlayStation Plus előfizetőinek novemberben járt ingyen, illetve tartalmazta a Game Pass is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)