Hirdetés

Fekete Párduc - újabb csúcsot döntöttek meg a bevételek

|

Az Egyesült Államokban immár több mint 700 millió dollárt termelt a film.

Hirdetés

Idén még a korábbi éveknél is durvább pénznyomdává változtak a Marvel mozik, a Fekete Párduc sikereit követően pedig a Bosszúállók: Végtelen háború is tarolt a pénztáraknál. Persze a wakandai király története lassan már befejezi a pályafutását a filmszínházakban, de a Disney még gyorsan megtolta kicsit a filmet, hogy az átlépjen egy újabb álomhatárt.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban ugyanis már több mint 700 millió dollárt szedett össze a Fekete Párduc, ezzel pedig az örökös amerikai bevételi lista harmadik helyére kúszott fel, most már csak az Avatar (760 millió dollár) és a Star Wars: Az ébredő Erő (936 millió dollár) előzik meg. Kérdés persze, hogy a Végtelen háború helyet cserél-e majd a Párduccal. A harmadik Avengers film jelenleg 678 milliónál jár az USA-ban. Világszinten ugyancsak szépen menetel, most épp 2,045 milliárd dollárnál tart, ami csak egy hajszállal marad el a Star Wars: Az ébredő Erő 2,068 milliárdjától. 

A Disney tudatos döntése kellett egyébként ahhoz, hogy a Fekete Párducnak sikerüljön megugrania a 700 milliós küszöböt. Érthető módon már nem olyan nagy a kereslet így a nyár vége felé egy februári filmre, de a stúdió az utóbbi pár hétben keményen megemelte a vetítések számát.

Szerintetek melyik Marvel mozi lehet majd az, ami megdönti a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború számait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)