Hirdetés

Defiance 2050 - a játék fejlesztői felvásárolták a Gazillion Entertainment forrásait

|

A Trion Worlds csapata így rengeteg újdonsággal bővítheti saját MMO-ját.

Hirdetés

A Gazillion Entertainment korábban a Marvel Heroes MMO-t fejlesztette, de több mint fél éve megszakították a kapcsolatot a Disney-vel, a játék pedig teljesen leállt. A források viszont nem vesztek el, a Trion Worlds vásárolta fel azokat.

Hirdetés

A Trion Worlds, vagyis a Defiance 2050 fejlesztőcsapata tehát már minden jogot, licencet, domaint és játékot is birtokol, ami korábban a Gazillioné volt. A Trion vezérigazgatója, Scot Hartsman elmondta, hogy a Gazillion eszközeit a Trion Glyph platform fejlesztésére használják a leginkább, és igyekeznek a lehető legjobban felhasználni a forrásokat a Defiance fejlesztése érdekében is.

Emellett kiemelte a Gazillion grafikai motorját, ami nagyon jól működik izometrikus MMO-k esetében, így akár a későbbiekben, más fejlesztőkkel közösen dolgozva még hasznosítani tudják azt.

A Trion Worlds tehát hosszútávra is tervez a felvásárolt eszközökkel, de előtte még minden erejükkel a Defiance 2050-re koncentrálnak. A játék július 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Mindegyik platformon ingyenesen játszható lesz, de a különböző Founder's Packok megvásárlásával lehet támogatni a fejlesztéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)