Hirdetés

Még mindig a Monster Hunter: World tolja a Capcom szekerét

|

Soha egy Capcom játékból sem szállítottak 10 milliót a boltokba az új Monster Hunter előtt.

Hirdetés

Januárban jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Monster Hunter sorozat legfrissebb, teljesen új része (a Monster Hunter Generations Ultimate egy remaster volt), amit aztán augusztusban a PC-s változat követett.

Hirdetés

Közben a Capcom Vancouver bezárt és a Dead Rising sorozat sorsa bizonytalanná vált, de a kiadó mégis boldog. A legfrissebb, a pénzügyi év első felére (2018. március 1. és augusztus 31. közti időszakra) vonatkozó jelentés szerint a tavalyi évhez képest duplájára nőtt a profit, és még ott a januári Resident Evil 2, valamint a márciusi Devil May Cry 5, melyek egyaránt nagy sikerre esélyesek, sok pénzt hozhatnak. Az eredményességhez hozzájárult a Resident Evil VII, a Street Fighter 30th Anniversary Collection és a Mega Man X Legacy Collection is.

Ti is próbáltátok a Monster Hunter: Worldöt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)