Hirdetés

The Game Awards 2017 - játék készül a World War Z-ből

|

Már épp hiányoltunk egy új zombis játékot, amikor a Saber Interactive bejelentette, hogy a World War Z adaptálásán dolgozik. Videót is mutattak.

Hirdetés

Félig-meddig már lecsengett a zombi-láz, a csúcsot legalábbis biztosan elértük. Jövőre jön még a State of Decay 2, illetve reméljük, hogy nem csak egy sötét sarokban zokog magányosan, elfeledetten a Dead Island 2, de nem csak ezek várhatóak a közeljövőben.

Hirdetés

A Saber Interactive, ami például a Timeshiftet készítette és besegített a Quake Championsnél is, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tervezi kiadni a World War Z játékváltozatát. Egy négyfős kooperatív játék lesz, melynek kampánya során bejárhatjuk a világot, megismerhetjük túlélők egyedi történeteit New Yorkban, Moszkvában és Jeruzsálemben is. Csapdákat kell állítanunk, barikádokat építenünk, hogy minél tovább életben maradjunk. Egyelőre kicsit lélektelennek hangzik, reméljük, inkább olyan lesz, mint a Left 4 Dead 2, és nem olyan, mint a Killing Floor.

A trailerben a filmben is látott mértékben özönlenek a zombik. Durva.

Mit gondoltok, milyen lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)