Hirdetés

Négy-öt Elden Ring szintű bejelentést ígérnek a The Game Awardsra

|

Maga a FromSoftware is szolgálhat új meglepetésekkel a 2021-es The Game Awardson.

Hirdetés

Most pénteken, december 10-én, hazai idő szerint hajnal 2-kor startol el a 2021-es The Game Awards. Mi biztosan fenn fogunk maradni, hogy reggel, ébredés után már ott várjon benneteket minden fontos hír és előzetes (az utóbbiakat a megszokott módon igyekszünk minél előbb feliratosan feltölteni YouTube-csatornánkra). De mire is számíthatunk a díjátadón, ami messze több pár szobrocska kiosztásánál?

Nos, a házigazda, Geoff Keighley szerint elég sok mindenre. Az már korábban kiderült, hogy nagyjából 40-50 játékot láthatunk majd, köztük pedig simán ott lehet a Prey folytatása, vagy akár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is. Keighley most konkretizálta, mennyi igazán "nagy" dobásra lehet számítani.

Hirdetés

Biztosan sokan emlékeztek még arra, hogy a FromSoftware-féle Elden Ring első igazi gameplay videóját sokak meglepetésére az E3-at megelőző Summer Game Festen, egészen pontosan a Kick Off Live nevezetű livestreamben mutatták be, ez pedig szintén egy Keighley-hez tartozó rendezvény volt. A The Game Awards atya most elmondta, hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy ennyire megbízott benne a FromSoftware, és azt is hozzátette, könnyen lehet, hogy a 2021-es The Game Awardson is láthatunk majd valamit az Elden Ring alkotóitól. Új gameplay videó érkezik? Netán bejelentenek egy másik játékot? Pénteken hajnalban kiderül. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Keighley azt is elárulta, hogy összesen négy-öt Elden Ring szintű nagy leleplezés várható a The Game Awards műsora során, és nagyjából hat-tíz olyan játékot is lepleznek majd, melyek létezéséről eddig semmit sem tudott a nagyérdemű. 

Mindez cseppet sem hangzik rosszul. Ha ti is fennmaradtok élőben nézni a műsort, akkor kukkantsatok majd rá a GSO-ra és YouTube-csatornánkra is, ha pedig csak reggel szeretnétek mindent bepótolni, akkor természetesen az összes fontos bejelentést elolvashatjátok majd nálunk, illetve külön összefoglaló cikkel is készülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)