Hirdetés

A Prey folytatása lehet a The Game Awards egyik meglepetése

|

A BioShock 4 mellett egy másik immersive simet is bejelenthetnek napokon belül, egészen pontosan a Prey 2: Neuroshockot az Arkane fejlesztésében.

Hirdetés

Bár a címét leszámítva semmiben sem hasonlított az Arkane-féle 2017-es reboot a Human Head Studios által 11 évvel korábban életre hívott eredeti Preyhez - amit játékosok jelentős része nehezményezett -, a végeredmény kimondottan kellemesre sikeredett. A Talos I felfedezése hála a remek pályadizájnnak, az ötletes fegyverarzenálnak és képességeknek, valamint a Typhon gyűjtőnéven emlegetett idegen lényeknek, olyan élmény, amitől vétek megfosztani magunkat.

És ha hihetünk egy önmagát bennfentesnek mondó szivárogtatónak, akkor könnyen meglehet, hogy nem is oly sokára kapunk egy újabb dózist a Preyből. A 4chanről (tudjuk, nem épp a legmegbízhatóbb források egyike) származó értesülések szerint állítólag a 2022 nyarára tervezett Redfall mellett egy másik játék is formálódik az Deathlooppal nemrég végzett Arkane Studios berkein belül.

Hirdetés

Ez nem más, mint a Prey 2: Neuroshock, amely a cégen belüli game jam keretein belül született meg, majd azután nőtte ki magát komoly projektté, hogy a Microsoft felvásárolta az Arkane-t is birtokló ZeniMax Mediát, a Bethesda anyavállalatát. A szivárogtató szerint a folytatás nem sokkal azután veszi fel a cselekmény fonalát, ahol az első rész véget ért, az űrállomást pedig földi helyszínre cseréli, miközben a felépítése a Deus Exet idézi.

Mi elvileg egy Typhont alakítunk, akinek a szervezetébe beépítették Morgan Yu DNS-ét, és a földönkívüli megszállók ellen küzdő túlélőktől kapjuk a feladatainkat. Több ellenféltípus tör majd az életünkre, mint amennyivel az első részben találkoztunk, ugyanakkor kevesebb képességgel gazdálkodhatunk. Igaz, az utóbbiak sokkal extravagánsabbak lesznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bejelentésre elvileg a The Game Awards alatt kerít sort az Arkane egy CGI trailer keretében, a megjelenés viszont még odébb van, leghamarabb egy évvel a Redfall után jöhet. Már amennyiben nem puszta kitaláció az egész. Hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)