Hirdetés

Rocket League - pontosan mi is a sztori?

|

Oké, hogy a Rocket League-ben autókkal lehet focizni, de miért? Kik vezetik az autókat? Egyáltalán távirányítósak, vagy valaki ül bennük?

Hirdetés

Az ember azt gondolná, egy ilyen játékhoz fölösleges a háttértörténet. Őszintén, mit számít az, hogy miért focizhatunk autókkal? Elég maga a tény, hogy lehetőségünk van rá, és a legtöbben nem is firtatják, hogyan alakult ki a sportág.

A Kotakus kollégák viszont elgondolkodtak azon, hogy kik vezethetik a Rocket League autóit, vagy egyáltalán beléjük férne-e egy ember, kutya, medve, bármi. Megkérdezték a Psyonix fejlesztőit, akik érdekes módon nem azt válaszolták, hogy nincs semmi háttértörténet, hanem azt, hogy titokban tartják. Szándékosan nem erősítik meg, hogy ezek távirányítós, kicsi vagy normál méretű autók-e, mert szerintük izgalmasabb ez így, a játékosok is könnyebben élvezhetik a játékot, ha keveset tudnak az univerzumról, amiben játszódik.

És most kezdődhet a tippelgetés: szerintetek mi a legvalószínűbb válasz a fenti kérdésekre? Ti hogyan képzelitek el a Rocket League világát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)