Hirdetés

Tervezd meg a legkirályabb Gran Turismo 7-es verdát, és zsákold be a menő lootokat!

|

A GameStar és a Vezess.hu egy közös nyereményjátékban keresi a legegyedibb Gran Turismo 7-es autót. A tervezőmesterek jussa pedig természetesen nem csak egy kósza vállveregetés lesz.

Nemrég megjelent a Gran Turismo 7, a Polyphony Digital szériájának régóta várt új epizódja, melyben a már jól megszokott módon teljesen testre lehet szabni a gépszörnyetegeket, mindenki pontosan olyan autót varázsolhat magának, amit szeretne - és ez nyilván a verdák küllemére is igaz. 

Ha egyébként is imádtok szöszölni a virtuális járgányok kicicomázásával, és a hajnalban beszűrődő napfény, no meg a reggeli bátortalan madárcsicsergés ébreszt csak rá benneteket arra, hogy egész éjjel a kocsi festésével molyoltatok, akkor eljött a ti időtök! 

Hirdetés

A GameStar és a Vezess.hu szerkesztősége ugyanis egy közös nyereményjáték keretein belül keresi a Gran Turismo 7 Livery Editor funkciójával megalkotott legegyedibb autós festéseket.

A legkülönlegesebb dizájnok készítői pedig menő Gran Turismo lootokkal gazdagodnak.

Az autóversenyzős játékok történetében a járgányok testre szabása és az egyedi kinézetek alkotása mindig is a játékélmény esszenciális részét képezte. A valósághű, realisztikus fizika, a vezetési élmény és persze az adaptív ravaszoknak is köszönhető, minden korábbinak mélyebb reszponzivitás (elég csak az ABS-re gondolni), valamint a 3D-s hangzás mellett a látvány, a grafika is folyamatosan fejlődött, utóbbi pedig az autók testreszabhatóságának sokszínűségén is tetten érhető. A különböző festéstípusoktól kezdve a matricákon át, az extravagáns felnikig bezárólag számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy kedvenc járgányainkat ízlésünknek megfelelően alakítsuk ki.

A PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon március 4-én megjelent Gran Turismo 7 versenyszimulátor a kiemelkedően valósághű pilótaélmény mellett a Livery Editor funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a pályára olyan autóval guruljunk ki, melyet akár a legutolsó négyzetcentiméterig tetszésünknek megfelelően pattintottunk össze. És ez az opció lesz most kiemelten fontos azok számára, akik az alábbi galériában látható díjak valamelyikét haza szeretnék vinni.

15 nyakpánt, 10 póló és 2 palack keresi új gazdáját!

A Livery Editor a GT Auto menüpontban érhető el, a Café hetedik "menüjének" teljesítését követően csaphattok bele a verdák tuningolásába és aprólékos testreszabásába. A Gran Turismo Sport felhasználói egyébként az integrációnak köszönhetően egyszerűen betölthetik korábban elkészített dizájnjaikat a Gran Turismo 7-ben is - ha tehát ott pihen a talonban egy mindent verő dizájntervetek, akkor ezt is bátran leporolhatjátok!

Nincs más dolgotok, mint helyet foglalni a játék műhelyében, és belemerülni a tuningolásba. Az egyedi, saját készítésű koncepciókról aztán a Photo Mode funkció lőjetek egy képet (ügyelve arra, hogy a ray tracingnek hála tökéletesen tükröződjön és csillanjon minden, aminek ez a dolga), és küldjétek el ezeket a hu.playstation.com@gmail.com email-címre! A nyereményjáték során a legjobb pályamunkák egyedi GT7 merchekkel gazdagodnak: 15 nyakpánt, 10 póló és 2 palack lesz összesen a mestertervezők jutalma. 

A nyereményjátékot a PlayStation Magyarország szervezi a GameStar és a Vezess.hu lebonyolításával. A pályamunkákat a hu.playstation.com@gmail.com email-címre várják a szervezők. A nyereményjáték 2022. 03. 11. és 2022. 03. 24. között tart, a nyerteseket emailben értesítjük. A nyereményjátékban való részvétellel a versenyző hozzájárul, hogy pályamunkáját a PlayStation Magyarország felhasználhatja közösségi oldalain. A részletes szabályzat ide kattintva érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)