Hirdetés

Mafia III: Rivals - most már mobilon is gengszter lehetsz

|

New Bordeux utcáin már okostelefonokon keresztül is rendet tehetünk, ugyanis a 2K Games bejelentette, hogy jön a Mafia III: Rivals, amelyben egy teljesen új megvilágításból láthatjuk a várost és annak alvilágát.

Hirdetés

Az alapjátékkal egyszerre debütál a 2K Games és a Cat Daddy együttműködéséből született Mafia III: Rivals, egy csatározásra kiélezett mobilos szerepjáték, amellyel New Bordeux városát egészen másfajta módon vehetjük kezelésbe: okostelefonokkal. 

A közlemény szerint a Hangar 13 nagyszabású játékának karakterein, helyszínein és eseményein alapuló Mafia III: Rivals játékmenetében egy teljesen új perspektívából láthatjuk a veszélyes New Bordeux-ot és egészen másfajta módon küzdhetjük fel magunkat az alvilági ranglétra legfelső fokára. A cél, hogy a saját bűnszervezetünket felvirágoztassuk területek elfoglalásával, zsákmány (például fegyverek és verdák) szerzésével és a rivális bandák kiiktatásával. Közel 40 gengszterfőnököt sorozhatunk be és képezhetünk ki a Mafia III univerzumából, hogy harcoljanak a mi oldalunkon a legjobb felszerelésekkel ellátva. 

A Mafia III: Rivals október 7-én jelenik meg iOS és Android készülékekre, de aki már most regisztrál a hivatalos honlapon, az megjelenéskor in-game bónuszokat kaphat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)