Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik az Assassin's Creed Mirage iPhone-os változata

|

Az iPhone- és iPad-tulajdonosok hamarosan elkezdhetnek a régmúltban kalandozni.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max, illetve az iPad Air és iPad Pro legalább M1-es verzióinak tulajdonosai néhány hét múlva elkezdhetik pörgetni az Assassin's Creed Mirage-t. A játék teljes verziója június 6-án érkezik, de ha valaki nem bízik a saját eszközeiben, és a vásárlás előtt inkább csak kipróbálná a játékot, annak erre is lesz lehetősége.

Az Assassin's Creed Mirage mobilos verziójával mindenki szabadon lepörgethet majd 90 percet, ami után az alkalmazás fel fogja kérni a tulajdonost a teljes verzió beszerzésére. Ez egy 22 990 Ft-os kifizetést jelent majd mindenféle extra mikrotranzakció vagy korlátozás nélkül. Maga a Mirage az Apple platformjain is egy az egyben az a játék lesz, amit konzolokon és PC-n is élvezhettünk.

Hirdetés

A zsebverziót az Apple üzletében találjátok, bár ott valamiért június 10. van megjelölve megjelenési dátumként. A Ubisoft közleménye június 6-ot említ, így érdemes inkább arra támaszkodni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)