Hirdetés

Zack Snyder segíteni akar összehozni egy Rick és Morty filmet

|

A rendező bejelentkezett a széria egyik atyjánál, Dan Harmonnál.

Hirdetés

Napokon belül elrajtol a Rick és Morty 7. évada, amelynek készítésében és szinkronizálásában Justin Roiland már nem vett részt, de ez valószínűleg egyetlen rajongót sem lep meg, hiszen ettől volt hangos a sajtó az elmúlt hetekben, hónapokban. Az Adult Swim nem hozta nyilvánosságra, hogy kik vették át Roilandtól Rick és Morty megszólaltatását, az viszont biztos, hogy az új hangok az előzetes alapján remek munkát végeztek, szinte fel sem lehet ismerni, hogy változott valami (persze aki magyar szinkronnal nézi majd ezt az évadot is, azt nem érinti a dolog). 

A tíz epizódból álló hetedik szezon október 16-án debütál az HBO Maxon, és tavaly szeptemberben kiderült, hogy már a nyolcadik évadon dolgoznak az írók, szóval nem egyhamar lesz vége. És az is lehetséges, hogy egy filmmel is bővülhet a franchise világa, egy lelkes jelentkező már akadt is. 

Hirdetés

Dan Harmon - aki nemrég a Roiland-ügy kapcsán szólalt meg - a The Hollywood Reporternek nyilatkozva árulta el, hogy Zack Snyder (Watchmen, 300, Az Igazság Ligája) megkereste őt, hogy beszéljék meg a Rick és Morty filmadaptációjának lehetőségét, mert nagy rajongója a sorozatnak. 

"Nem azt mondta, hogy ő akarja megcsinálni, vagy bármi ilyesmi. Hatalmas rajongó, és csak azt kérdezte: »Van rá mód, hogy a snyderségemet felhasználva segítsek a film összehozásában?« Szóval, a Rick és Morty-film jön, amint Zack Snyder visszatér a szabadságáról, mert én egy Snyder-vágással akarok kezdeni, aztán a Snyder-vágás rendezői változatát akarom megcsinálni, hogy egy hatórás Rick és Morty-film legyen belőle, amiből három óra fekete-fehér".

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ez utóbbi nyilván vicc volt Harmon részéről, a Rick és Morty filmváltozatának ötlete viszont nem az. A sorozat (egyik) atyja elmondta, hogy egyszer már találkozott is az adaptáció miatt a Warner Bros. vezetőivel, amikor úgy érezték, hogy itt lenne az ideje megvalósítani a projektet. A film nem térne el túlságosan a szériától, inkább egy szuper badass Rick és Morty epizód lenne, csak hosszabban: 

"Az én filozófiám az, hogy vegyünk egy Rick és Morty-kalandot, és költsünk rá egy csomó plusz pénzt, hogy 90 perces legyen."

Harmon hozzátette, azt szeretné, ha a film még akkor készülne el, amíg a sorozat tart, de nem olyasminek szánja, ami nagy hatással lenne a sztorira és mindent megváltoztatna. 

A kérdés adja magát: ti örülnétek egy egész estés Rick és Morty filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)