Hirdetés

Zack Snyder ismét odacsap: trailert kapott a Rebel Moon folytatása

|

A Netflix nagyszabású sci-fijének második része hamarosan debütál.

Hirdetés

Lehet szeretni vagy nem szeretni Zack Snyder munkásságát, az viszont biztos, hogy felismerhető, jellegzetes stílusa van, amely olyan kultikus daraboknál is tetten érhető, mint a Watchmen és a 300. Hatalmas a rajongótábora, és többek között Christopher Nolan is méltatta képességeit; ennek ellenére az utóbbi időben felemás minőségű alkotásokkal jelentkezik, amelyek mégis nagy népszerűségre tudnak szert tenni a Netflix támogatásának köszönhetően. 

A Rebel Moon például Star Wars-filmek indult, ám annak nem jött össze, a streamingszolgáltató viszont látott benne fantáziát, sőt, zöld utat adott annak, hogy két nagy részre bontva valósítsa meg Snyder, aki nem éri be ennyivel: teljes univerzumot tervez a Rebel Moon köré (képregényt és videojátékot már belengettek, de valószínűleg siker esetén még több filmre is számíthatunk).  

Hirdetés

A Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke tavaly decemberben debütált a streamingplatformon (és a nyár folyamán láthatjuk majd a durvább, rendezői változatát is), és már nincs messze a következő fejezet, a Rebel Moon - 2. rész: A sebejtő sem, amelyből egy rövidebb kedvcsinálót kaptunk már, most viszont a teljes előzetessel lepett meg mindenkit a Netflix. Nálunk magyar felirattal nézhetitek meg, hogy A hét szamurájra hajazó történet miképpen bontakozik ki: 

A Rebel Moon - 2. rész: A sebejtő április 19-én debütál a Netflixen. Nektek hogy tetszett az első?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)