Hirdetés

Látványos trailer vezeti fel, hogy mi vár ránk Zack Snyder sci-fijének második részében

|

Megkapta első előzetesét a netflixes Rebel Moon következő felvonása.

Hirdetés

December 15-én debütálta piacvezető streamingplatformon a Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke, amely a lesújtó kritikák dacára egy szempillantás alatt a nézettségi toplista élére katapultálta magát. Ennek oka valószínűleg nem más, mint Zack Snyder személye, akit annak ellenére is komoly kultusz övez, hogy már hosszú ideje nem sikerült komoly közönségsikert letennie az asztalra, sem pedig a kritikusok elismerését kivívnia.

A történetéhez A hét szamurájból, míg a képi világához a Heavy Metal magazinokból ihletet merítő sci-fiben egy elnyomó birodalom teljes hadereje áll szemben egy maroknyi lázadóval, az otthonukat védő földművesekkel és néhány kivételes képességű harcossal. Snyder eredetileg a Star Wars részeként képzelte el alkotását, de a visszautasítást követően nekilátott egy saját sci-fi univerzum felépítésének a Netflix anyagi támogatását élvezve.

Hirdetés

Túl sok eredeti ötletet nem találunk ugyan benne, de akit így is magával tudott ragadni Kora története, az örülhet, mivel pár hónapon belül fejest ugorhat a folytatásba. Április 19-étől látható majd a Netflixen a Rebel Moon - 2. rész: A sebejtő.

Amennyiben a vállalkozást pénzelő streamingszolgáltató elégedett lesz a számokkal, akkor nemcsak a már belengetett képregény és videojáték párosának érkezésére készülhetünk fel, hanem újabb filmekre is, mert Snyder már elkezdte írni a harmadik felvonás forgatókönyvét, amit még továbbiak követnek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)