Hirdetés

A kritikusok el vannak ájulva a Wonder Womantől

|

Minden idők legjobb DC filmjének tartják az új mozit, ami egyszerre szórakoztató és szívhez szóló, vicces és inspiráló.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt tartották a Wonder Woman első nemzetközi sajtóvetítését, a moziból kilépve pedig minden kritikus Twitterén azonnal megjelent, hogy "alig várom, hogy végre beszélhessek erről a filmről!" A Warner most oldotta fel az NDA-t, azonnal el is kezdtek ömleni az értékelések.

A kritikusok szerint a Wonder Woman egyszerűen elképesztően sikerült. Gal Gadot fantasztikusat alakít, és olyan párost alakítanak a vásznon Chris Pine-nal, amilyen nem nagyon volt még a képregényfilmekben. A kritikusok nemcsak a karaktereket, hanem a sztorit, a humort, a látványt és az akciót is dícsérték, egy szóval úgy tűnik, hogy minden nagyon rendben van.

Alig várjuk, hogy mi is beülhessünk végre a filmre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)