Hirdetés

Vérfürdőt csinál a hálaadásból Eli Roth kaszabolós horrorfilmje, a Thanksgiving borzongató trailere

|

A Black Friday-őrület kíméletlen kritikájaként is fel lehet fogni a Kabinláz és a Motel filmek rendezőjének újdonságát.

Hirdetés

Bő két évtizede szállítja már rendszeresen a műfaj szerelmeseinek Eli Roth az úgynevezett splatter-horrorokat. Ezek azok a rémfilmek, amelyek komoly hangsúlyt fektetnek a naturalista erőszak-ábrázolásra és nem félnek megmutatni a kényesebb gyomrú nézőket rosszulléttel veszélyeztető részleteket sem. Akik értékelik a producerként és forgatókönyvíróként is meglehetősen aktív rendező (szinte minden filmjének ő maga jegyzi a szkriptjét) munkásságát, az elkövetkező hónapokban két olyan alkotásra is beülhetnek majd a mozikba, amelyek forgatását személyesen dirigálta.

Ezek közül nyilvánvalóan a Magyarországon készült, 2024 nyarára csúszott Borderlands adaptáció az ismertebb, de még előtte bemutatkozik a Thanksgiving, amit a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez rendezte Grindouse azonos című kamuelőzetese ihletett. Az utóbbi szintén Roth műve.

Hirdetés

A tengerentúli mozikban november 17-én debütáló Thanksgiving egy slasherbe oltott bosszútörténet, amelyben valaki egy tragédiába fulladt Black Friday-akció miatt elkezdi levadászni a felelősöket, kegyetlen kínhalállal büntetve őket. Az előzetes természetesen nem fedi fel, hogy ki rejtőzik maszk és a puritán telepes öltözéke alatt, hogy ki az, aki baltával és a hálaadás ünnepéhez köthető eszközökkel ritkítja a derék polgárokat.

Roth a főszerepet egy TikTok-sztárra, Addison Rae Easterlingre osztotta, akit olyan, nagy rutinnal rendelkező színészek segítenek, mint Patrick Dempsey (A Grace klinika), Gina Gershon (Fülledtség) és Rick Hoffmann (Brilliáns elmék).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)