Hirdetés

Úgy tűnik, tényleg visszatér A Megtorló sorozat Jon Bernthallal a főszerepben

|

A Netflixre gyártott Marvel-sorozatokban több alkalommal is felbukkant Rosario Dawson elszólta magát egy rendezvényen.

Hirdetés

Amikor a Disney+ nem lehetett egyéb kósza gondolatnál, a Marvel Television és az ABC Signature más felületeken próbálkozott hol jobb (Agent Carter), hol pedig rosszabb (Inhumans) eredménnyel. Ennek az időszaknak a The Defenders minisorozatban kulminálódott netflixes produkciók voltak a legsikeresebb termékei. S bár egy ideig nélkülöznünk kellett őket, a hozzájuk kapcsolódó karakterek szépen lassan elkezdtek visszaszivárogni az MCU-ba, kezdve Vincent D'Onofrio nagyszerű Wilson Fiskjével, valamint Charlie Cox Fenegyerekével.

És aligha fog kettejükkel véget érni a folyamat, legalábbis erre utalnak a hétvégén a Chicago Comic & Entertainment Expón (C2E2) vendégeskedett Rosario Dawson szavai. A színésznőt, akit rövidesen újra láthatunk majd Ahsoka Tano szerepében, arról kérdezték a közönség soraiból, hogy mikor bújik legközelebb Claire Temple, vagyis az újraértelmezett Night Nurse bőrébe.

Hirdetés

Dawson videón rögzített válasza futótűzként terjed a közösségi médiában, ami nem csoda, hiszen azt állította, csak nemrég értesült A Megtorló sorozat visszatéréséről, és ezzel lényegében megerősítette a korábbi pletykát. Személy szerint abban bízik, hogy Frank Castle karakterével együtt Claire Temple-t is előveszi a fiókból a Marvel, mert nagyon szeretne Jon Bernthallal dolgozni, akiért rajong.

Mielőtt azonban pezsgőt bontanánk az örömhír hallatán, szögezzük le, hogy bármennyire is reménykeltőek az elhangzottak még nem számítanak hivatalos bejelentésnek, arra leghamarabb a szeptember 9 és 11. között zajló D23 expón kerülhet sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)