Hirdetés

Trónok harca - a nyolcadik évad lesz az utolsó

|

Régóta sejtettük, de most már biztos: 2018-ban véget ér a Trónok harca.

Hirdetés

A tévétörténelem egyik legnépszerűbb és legdrágább sorozata (még mindig olcsóbb, mint a Vészhelyzet vagy a Jóbarátok voltak, de a maga részenként tízmilliójával elég jó helyen áll), a Trónok harca hatodik évada úgy zárult le, hogy egyértelművé tette, innentől már szép lassan a vége felé fogunk haladni. 

Korábban megerősítették, hogy a jövő tavaszról nyárra csúszott hetedik évad mindössze hét részből áll majd, és már akkor is szó volt róla, hogy a nyolcadikkal végleg lezárják a Vastrónért folyó harc történetét. Az információt az HBO műsorért felelős vezetője, Casey Bloys erősítette meg a napokban. 

"Úgy tudom, [a készítőknek] elég konkrét terve van arra, hány évadot szeretnének csinálni. Ha rávehetném őket, hogy készítsenek többet, 10-et mondanék, de inkább úgy döntöttünk, rájuk bízzuk, döntsék el ők, hogyan látják a legjobbnak."

A 8. évad premierjére leghamarabb 2018 tavaszán kerülhet sor, hacsak nem lesznek abban is téli jelenetek - akkor az is nyárra csúszhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)