Hirdetés

The Walking Dead - ők lesznek a 7. évad legfontosabb szereplői

|

A The Walking Dead hetedik szezonjában több, eddig csak mellékszerepet betöltő karakter is a cselekmény középpontjába kerül.

Hirdetés

A Walking Dead hetedik évadában négy, korábban csak ritkábban látott színész kap fontosabb szerepet a Hollywood Reporter tudósítása szerint. Gondolom azon senki nem lepődött meg a hatodik évad végét látva, hogy a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan is köztük van.

Rajta kívül állandó szereplővé léptették elő Tom Payne-t, Austin Ameliót és Xander Berkeley-t is. Payne a jófiúk oldalán álló Jesust alakítja, Amelio karaktere a Negan bandáját erősítő Dwight, míg Berkeley szerepe inkább a szürke területen mozog. A Hilltop kolónia vezetőjeként ugyanis egyezkedett már a sorozat főszereplőivel és az ellenségeikkel is. Mindenesetre az AMC mindent megtesz, hogy az ő hathatósabb közreműködésükkel készülő hetedik szezonról ne derüljön ki semmi idő előtt, bár a képregények olvasóinak nem hat majd minden fordulat az újdonság erejével.

Ti várjátok már az őszi folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)