Hirdetés

Szomorú hírek érkeztek a Loki második évadja kapcsán

|

Nem sok jó hírrel tudott szolgálni Kevin Feige a Loki sorozat folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

Komoly csavarral zárult a Loki első évada, ugyanis az események egy egészen új irányba sodorhatják az egész MCU-t (szabadjára engedte a multiverzumot, vagyis a Marvel párhuzamos valóságainak végtelen sorát. Ez a hamarosan érkező Pókember: Nincs hazaútnak is fontos része lesz). Irásos kritikánkat a sorozat első évadáról ide kattintva, míg a videós anyagot itt tudjátok megnézni.

Az évadzáró után egyértelmű volt, hogy a Loki folytatódni fog, csak épp az nem tisztázott, hogy mikor. Ezzel kapcsolatban a sorozat egyik producere, és a Marvel Studios feje, Kevin Feige nyilatkozott.

Hirdetés

Feige a Collidernek adott interjújában elmondta, a munkálatok már elkezdődtek a második évaddal kapcsolatban, azonban rendezőt még nem kezdtek keresni - Kate Herron más projektek miatt nem tér vissza a folytatásra.

"Reméljük, hogy a csapat nagyrésze majd visszatér. Kate nagyobb munkák felé fordult, szóval hamarosan elkezdünk új rendezőt keresni, de nem akarok kitérni a válaszadás elől. Megvan, hogy mikor kezdődnek el a munkálatok, csak azt nem tudom, hogy ez 2022 és 2023 között hová esik pontosan."

Ugyan nem jó hírek ezek, az mindenképpen megnyugtató, hogy a Marvel és a Disney nagyon elkötelezettnek tűnik a sorozat mellett. Ez mondjuk annak fényében nem is csoda, hogy a Loki évadnyitója és fináléja is lekörözte a korábbi sorozat (WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier) számait. Amíg az új MCU tartalmakra várunk, érdemes lehet újranézni a Loki első évadját is, hiszen úgy tűnik, vannak dolgok, amiket nem vettünk észre az első nézés alatt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)