Hirdetés

Star Wars-sorozat, Marvel-film és még sok újdonság jön a Disney+-ra augusztusban

|

Erős hónap vár a streamingplatform előfizetőire.

Hirdetés

Noha látványosan rálépett a fékre, változatlanul a Star Warst és a Marvelt tekinthetjük a Disney két húzófranchise-ának. Holnap fejeződik be a Samuel L. Jackson főszereplésével forgatott Titkos invázió, de nem kell sokat várnunk a következő Marvel-élményre, hiszen rövidesen úgy is megnézhetjük A galaxis őrzői 3. részt, hogy közben nem zavar minket senki zacskócsörgetéssel, a mobilja babrálásával, esetleg azzal, hogy egy fontos dialógus közben beszéli meg a mellette ülővel az élet nagy dolgait. Miként az sem okoz gondot, ha engedelmeskednünk kell a természet hívásának.

Valószínűleg ennél is többen kíváncsiak A Mandalóri újabb spin-offjára, az Ahsoka sorozatra, amelyben számos ismerős karaktert láthatnak majd azok, akiknek a Csillagok háborúja nem korlátozódik kizárólag a mozifilmekre.

Hirdetés

De nemcsak a Marvel- és Star Wars-rajongók találhatnak maguknak néznivalót; a Discovery tartalmait is a katalógusában tudó streamingplatform megemlékezik például az elefántok világnapjáról, elbúcsúztatja a tinik egyik kedvenc zenés sorozatát, valamint újabb rejtélyes gyilkossági ügyet szálait bogoztatja ki Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez hármasával.

Újdonságok a Disney+-on augusztusban

Augusztus 2. - A galaxis őrzői 3. rész

Augusztus 8. - Gyilkos a házban 3. évad

Augusztus 9. - High School Musical: A Musical: A sorozat 4. (utolsó) évad

Augusztus 9. - Moving

Augusztus 11. - Nyugtalan elme

Augusztus 12. - Az elefántok titka

Augusztus 16. - Miguel harcolni akar

Augusztus 23. - Bless This Mess (2019) 1-2. évad

Augusztus 23. - Star  Wars: Ahsoka

Augusztus 25. - Explorer Lost in the Arctic

Augusztus 30. - Sulphur Springs titkai 2. évad

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)