Hirdetés

Zsivány Egyes - az eredeti Star Wars filmhez készült jeleneteket is láthattunk

|

A készítők a Skywalker Ranchen találtak pár szalagot, amin olyan jelenetek voltak, melyeket még negyven éve forgattak, de végül nem használtak fel.

Hirdetés

A Skywalker Ranch egy csodálatos hely lehet, tele relikviákkal, kincsekkel, évek, évtizedek óta háborítatlanul lapuló filmes kellékekkel. Nem engednek be oda akárkit, de az új generációs Star Wars filmek készítői tehetnek egy-két kört, hogy átérezzék, mitől lesz egy film Star Wars-os. Ez J. J. Abrams és a Zsivány Egyest rendező Gareth Edwards esetében is működött.

Mikor Edwardsék beszabadultak a Ranchre, találtak egy adag filmtekercset, amikről kiderült, hogy nem csak hogy a Csillagok háborújához forgatott jeleneteket tartalmaznak, de jó részüket még nem is használták, a hetvenes évek óta pihennek ott. A rendező a mindig fantasztikus munkát végző Industrial Light and Magicet bízta meg azzal, hogy kezdjen valamit a két pilótát, a Vörös Vezért és az Arany Vezért ábrázoló jelenetekkel, és a csapat nem okozott csalódást - abban a pár másodpercben, amíg mutatták őket, fel sem tűnt, hogy Drewe Henley és Angus MacInnes negyven évvel ezelőtti mását látjuk. Henley egyébként idén februárban halt meg, MacInnes még életben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)